MijnBTW, Online BTW berekenen.

Vul hieronder het bedrag in waarover BTW berekend moet worden.

Klik het BTW tarief aan dat toepasselijk is op uw situatie.

Klik op bereken, onze BTW Calculator zal nu uw BTW berekenen!

BTW berekenen, eenvoudig online

BTW berekenen is een klus waar veel mensen tegenop zien. Het is geen heel ingewikkelde rekensom, maar het is wel een berekening waar geen fouten bij gemaakt mogen worden. De belastingaangifte dient immers correct gedaan te worden en wanneer u een bedrijf heeft wilt u er toch ook zeker van zijn dat BTW prijzen van facturen juist zijn. Indien u wel wat hulp kunt gebruiken bij BTW berekenen, dan kan deze website u daarbij van dienst zijn.

BTW berekenen, met onze BTW calculator!Zelf jouw boekhouding regelen?

Op een hele makkelijke en eenvoudige manier jouw eigen boekhouding regelen? Zonder lastige berekeningen, en alles in een gemakkelijk overzicht? Neem dan eens een kijkje bij het boekhoudpakket van Johan. Bestel je hem nu via mijnbtw.nl, dan krijg je ook nog eens een erg leuke korting!

Meer informatie over het pakket van Goede Johan?

Klik hier!

Onderdelen van het boekhoudpakket!

Status overzicht:
Zo weet je precies hoe je er financieel voor staat, en bereid je je goed voor op de komende belastingaangiften.

Debiteuren / crediteuren registratie:
Simpel jouw debiteuren en crediteuren invoeren, Johan houd het overzicht bij!

Kas registratie:
Op deze manier houd jij het contante geld van jouw bedrijf in de gaten!

BTW aangifte:
Hiermee heb je alle gegevens bij elkaar in één overzicht om zelf de aangifte omzetbelasting te doen, en dat in nog geen 5 minuten tijd!

Wat is BTW?

BTW is een afkorting voor Belasting Toegevoegde Waarde. In Nederland moet u over alle diensten die u afneemt of over alle producten die u koopt belasting betalen. Deze vorm van belasting wordt ook wel omzetbelasting genoemd. Deze omzetbelasting moet door de leverancier of aanbieder vervolgens weer overgedragen worden aan de belastingdienst. Er worden voor alle diensten en producten verschillende BTW tarieven gehanteerd. Het 21% BTW tarief komt het meest voor in ons land, maar ook het 6% BTW tarief is een bekend belastingtarief in ons land.

Zelf BTW berekenen

Veel bedrijven en ondernemers hebben een boekhouder in dienst, die zaken als BTW berekenen tot zijn of haar taken neemt. Toch is het begrijpelijk als u zelf ook BTW wilt kunnen berekenen. Met deze handige online tool kunt u zelf eenvoudig en snel uw BTW berekenen met behulp van de BTW calculator. Zo kunt u zien of de BTW op facturen juist correct zijn aangegeven en om eventueel zelf de BTW te kunnen berekenen voor uw product of dienst. Foutloos BTW berekenen was nog nooit zo eenvoudig.
BTW berekenen

BTW berekenen Nooit meer moeilijke berekeningen!
BTW berekenen Op alle schermen bruikbaar!
BTW berekenen Volledig gratis te gebruiken, en dat altijd!